Summa sidvisningar

fredag 10 juni 2011

Nu är vi igång

Efter vår bejublade invigning står museet öppet för den breda allmänheten. Du som ännu inte har besökt oss, gör slag i saken. Du ser på SMHS hemsida när museet är öppet. Är ni en grupp (minst tio personer) som vill komma på annan tid är detta inga problem. Ring och boka tid.

Vi får ständigt in nya föremål. Tänka vad givmilda personer det finns runt om i landet. Det är riktigt rörande. Vi tackar ödmjukast för de saker som droppar in. Vi tolkar detta som att man uppskattar vad vi åstadkommer med vårt museum och den stödförening som bidrar med frivillig arbetskraft. Du som  har saker liggande, hör av dig. Eller du som bär på kunskaper är lika välkommen att delge oss och alla andra vetgiriga militärhistoriskt intresserade.
Vi i SMHS och museet önskar alla så här inför stundande semestertider och annalkande midsommar just sköna fina dagar. Förutom att slappa och njuta av sommar, sill, sol, jordgubbar, trevliga vänner, smultron, sköna bad, golf, svettiga motionsrundor eller vad du tänker ta dig för! Glöm inte att ge dig ut i lanskapet och se dig om efter de lämningar som finns. Om du bara visset vad spännande saker man kan ta sig för i de militära fotspåren. Tag med dig kameran,delge oss dina iaktagelser. Om vi får, så publicerar vi dina spaningar på smhs.eu.

Må så gott/museichefen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar